Vi lever vår dröm!

Vi älskar våra gäster

Peter har under flera år velat öppna en restaurang i Ronneby och när tillfället kom nöp han den direkt.

- Alla är välkomna till oss oavsett vad de äter. Främst har vi husmanskost med en veckans fisk där lunchgästerna plockar sin egna sallad från vår fräscha buffé. Maten däremot serveras på tallrik av vår personal. En nyhet för hösten 2023 är att vi serverar smulpaj med äpplen eller hallon och vaniljsås till varje lunch. 

- Vi går fortfarande in skorna men vi har fullt upp att göra. Maten uppskattas liksom att vi har högt i tak och våra gästerna trivs. Det är viktigt!


Philip kan även lira lite elgitarr...
Philip kan även lira lite elgitarr...

Prajay Purohit har jobbat hela sitt liv som kock. Det började när han gjorde sin värnplikt. Efter det har allt rullat på och entreprenör som han är har han drivit flera hamburgerrestaurang och jobba i flera olika kök.

Precis som Peter, älskar Prajay fotboll varför det var extra roligt för det när deras första gäster bestod av Malmö FF´s herrjuniorer.

Peters dotter, Madde, har lagt pedgogjobbet åt sidan och arbetar numera heltid på Wienercaféet.

- Det är riktigt roligt att jobba ihop med pappa och att få börja baka mer professionelt. I ett litet företag så får alla göra allt. Så det blir allt från just bakning, fixa sallader till diskning.

Philip är lillebrorsan som hoppar in vid behov och då oftast bakom bardisken. Fast han är inte så liten.